Pravno obvestiloZaščita pravic
Vsa vsebina, ki se nahaja na spletnem naslovu http://www.ars9.si je last ARS 9, Greta Vanlinden Šimunič s.p. in je informativne narave.

 

Omejena odgovornost
ARS 9, Greta Vanlinden Šimunič s.p. ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.ars9.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez predhodnega opozorila.

 

Omejena pravica uporabe vsebin
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.ars9.si izključno le v nekomercialne namene pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

 

Varovanje podatkov
ARS 9, Greta Vanlinden Šimunič s.p. bo z vsemi podatki zbranimi na straneh http://www.ars9.si razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

 

Nepooblaščeni posegi v vsebino spletne strani
Kazniv je vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, izbrisa, poškodovanja ali povzročitve neuporabnosti (trajne ali začasne) podatkov na spletnem mestu.© Zveza društev upokojencev Gorenjske
Galerija | Pravno obvestilo |
Izdelava strani: PLAN e d.o.o.