Datum: 08.07.2020 Avtor: PZDU Gorenjske Savska cesta 34 , 4000 Kranj
RAZPIS ZA SODELOVANJE NA SREČANJU LITERARNIH USTVARJALCEV GORENJSKIH DRUŠTEV UPOKOJENCEV 2020
Pokrajinska zveza društev upokojencev Gorenjske skupaj z Društvom upokojencev Žerjavčki, Trzin, letošnjim gostiteljem srečanja, pripravlja 11. SREČANJE LITERARNIH USTVARJALCEV GORENJSKE. Predvideni datum srečanja v Trzinu je četrtek, 10. septembra 2020.

Avtorji in avtorice lahko sodelujejo s poezijo in prozo. Na razpis lahko pošljejo največ 3 pesmi in/ali 2 krajši prozi (lahko tudi odlomke iz daljših proznih del, vendar do največ 5 strani). Poleg tega naj napišejo še kratek življenjepis s poudarkom na literarnem ustvarjanju (zanima nas, ali je avtor že kje nastopal, objavil svoja dela v revijah, časopisih, izdal samostojno/e knjigo/e). Svoji prijavi pa naj pripišejo še osnovne podatke: ime in priimek, domači naslov in telefonsko številko ter e-naslov (če uporabljajo elektronsko pošto).

Rok za prijavo je 25. julij 2020. Prosimo, da prijave in svoje prispevke pošljete po elektronski pošti na e-naslov: pzdu.gorenjske@gmail.com ali po navadni pošti na naslov: PZDU Gorenjske, Savska cesta 34, 4000 Kranj (s pripisom: za literarno srečanje PZDU 2020).

Strokovna komisija bo prebrala vse pravočasno prispele literarne prispevke, izbrala najboljše za predstavitev na literarnem večeru v Trzinu, pripravila zbornik izbranih del. Na programu bo tudi pogovor z avtorji in avtoricami o poslanih literarnih delih.

Za dodatne informacije lahko pokličete telefonski številki: 0599 21529 (tajništvo PZDU, vsako sredo od 8. do 12. ure) ali 064 117 135 (tajnica PZDU).

 

 

Predsednica komisije za kulturo in tehnično kulturo                            Predsednik PZDU

Dragica Vesković                                                                                          Robert Plavčak                  
Nazaj
© Zveza društev upokojencev Gorenjske
Galerija | Pravno obvestilo |
Izdelava strani: PLAN e d.o.o.